Доставка

Доставка и Плащане

  • Доставката в LENENI.COM се извършва от 1 до 3 работни дни в зависимост от ,работното време на куриерсите служби . LENENI.COM си запазва правото да удължи срока на доставка при  ревизия и други причини, които налагат удължаване на срока на доставката . LENENI.COM  работи с куриерска фирма СПИДИ и ЕКОНТ до техен офис . По Ваше желание можем да изпратим  Вашата поръчка и по друга фирма куриер като за тази цел трябва да го упоменете в данните за доставка към вашата поръчка или на нашите оператори по телефона. В такъв случай обаче куриерските услуги са изцяло за сметка на клиента.
  • Доставката в LENENI.COM  е безплатна при поръчки над 300 лв. При по-малка стойност на Вашата поръчка доставката Ви е фиксирана - 6 лв.

  • Опция преглед - изисква се от куриера при получаване на пратката . Клиентът е задължен да си поиска преглед на пратката (ако желае да провери дали поръчаното отговаря на изпратеното от LENENI.COM, за да може онлайн магазина да позволи пратката да се отвори . Клиентът не е задължен да приеме пратката ако смята , че това, което е поръчал, не отговаря на полученото .
  • Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж ( означава наложен платеж по Закона за пощенските услуги ) на куриера т.е клиентът заплаща поръчаното от LENENI.COM  на куриера , който му носи поръчката или в офисите на куриерската фирма . Възможно е и заплащане по банков път или PayPal. Плащането се извършва само в български лева . Всички цени в сайта са с начислен ДДС .
  • Доставките се извършват от понеделник до събота в работни дни, като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за уточение и потвърждение на Вашата поръчка .
  • Поръчки НЕ се изпращат ако не ни бъдат уточнени и потвърдени по телефон .