Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен

Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен e с:
Размер: 45 х 34 см
Цвят: естествен лен

Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен е с широк подгъв /2,5 см/ в горната част и с възможност за поставяне на шнур или декоративна панделка по избор!
Състав: 100% натурален суров лен, плътност 425 гр/кв.м.

Ленът, от който е изработена Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен, е неизбелван, небагрен, химически нетретиран! Затова след всяко пране торбата ще губи от наситеността на цвета си, ще става по-мека!

Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен може да се ползва за опаковане и ефектно поднасяне на ПОДАРЪЦИ ЗА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ! 


Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен  се използва за съхранение и поднасяне на хляб - замества обемните кутии или неугледните найлонови торбички.
В Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен се съхраняват на сухо и проветриво място бобови култури, ядки, домашно събирани билки!
Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен  - подходящо сгъната  - може да се използва и като панер за сервиране на хляб, за елегантно винтидж поднасяне на прибори за хранене на масата, на цели плодове /ябълки, круши/ по време на пикник, при стилно сервиране стил "рустик"!
Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен може да се използва като оригинална, многократно използваема опаковка за КОЛЕДНИ изненади по празниците!
Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен се пере в пералня, при температура 30 градуса, програма "вълна".  Не се ползва сушилня! Гладене - максимална температура, за постигане на най-добри резултати ленената торба се глади влажна или още съвсем мокра!
Свиваемост на плата 8%!

Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен e много модерен и популярен артикул в платформите за ръчно изработени изделия!

Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен e налична на склад в България!
Срок на доставка - 1 работен ден!

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Ленена торба за съхранение 100% плътен суров лен

  • Модел: LINEN BAG
  • Наличност: В наличност
  • 15лв


Етикети: ленена торба, кухня, сервиране, маса

Подобни продукти